Mijn naam is Ilse Vaes-Govers, gehuwd met Roberto Vaes en samen zijn

we trotse ouders van drie kinderen. In oktober 1980 werd ik geboren in

Eindhoven, waarna ik opgroeide, in Budel. De liefde gevonden en het

ouderlijk nest werd verlaten. Samen startend in Soerendonk, daarna

Maarheeze, en uiteindelijk vonden we ons thuis in Budel-Dorplein.

Mensen en energieën hebben altijd mijn aandacht getrokken. Als

jong kind kan ik me nog herinneren dat ik de aura's (energie velden)

om de mensen heen zag. In mijn vroege pubertijd, heb ik dit geblokt,

omdat ik het idee had, bevooroordeeld naar mensen te gaan kijken. Een

voorbeeld; ik was bang iemand met een grijze waas in de aura door flink

alcoholgebruik, als "alcoholist" te zien i.p.v. als mens. 


 

Mijn docenten gaven op school al verschillende malen aan dat een studierichting, als maatschappelijk werk een goede keuze zou zijn, maar zo eigenwijs als ik was/ben ging ik de metaal in. In de 13 jaar dat ik werkzaam was als constructie bankwerker/lasser, ontstond toch steeds meer de interesse in het welzijn van mens en dier. Hierdoor ging ik steeds vaker cursussen en lezingen volgen om mijn kennis verder uit te breiden.

Nadat ik in 2002 startte met het magnetiseren van mens en dier, besefte ik langzamerhand dat goed weten wat je doet, bescherming, vertrouwen en medische kennis wel degelijk noodzakelijk is. Uiteindelijk ben ik in 2009 gestart met een opleiding aan het ANZN in Eindhoven (Academie voor Natuurgeneeskunde, Zuid Nederland) en die heb ik succesvol afgerond met het laatste stukje via HJBC (Het Johan Borgman College, tegenwoordig instituut CAM) waar ik tevens mijn MBK en PSB heb behaald. Hierdoor kunnen verschillende behandelingen, afhankelijk van uw behandeling / verzekeringspakket vergoed worden door de zorgverzekeraar. Naast mijn studie als natuurgeneeskundige ben ik in 2013 geslaagd voor mijn opleiding Holistic Pulsing bij de "Vrije Stroom". De combinatie van Holistic Pulsing met energetische therapie is waar mijn hart ligt en maakt het voor mij compleet. In september 2015 heb ik de mogelijkheid gekregen de master opleiding te volgen en sinds december 2017 ben ik bevoegd om zelf les te geven in de hele opleiding Holistic Pulsing.

 


Naast mijn studie en werkzaamheden in de fabriek, op locaties of op de bouw, heb ik veel aan vrijwilligerswerk gedaan in onder andere verpleeghuizen, EHBO, de Zonnebloem en stervensbegeleiding, bij dementerende en was ik vrijwilliger bij Groeirijk (GGzE) en was ik werkzaam als zzp-er en vrijwilliger bij 'Samen Sterker Worden' in Cranendonck. Met zelf de nodige levenservaring op zak en die van cliënten, hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren op het gebied van herstel en ondersteuning.

PRAKTIJK "DE WEERSPIEGELING"


Opleiding voor Holistic Pulsing

Holistic Pulsing

Energetische behandelingen

Iriscopie

Meditatie

ZinRijk Weekend

Ouder & Kind Weekend

Workschops en overige activiteiten

CONTACT US


Liedekerkestraat 142

6024 AK Budel-Dorplein

 

praktijkdeweerspiegeling@gmail.com


0495-844286

  REGISTRATIE


  Lid Het VVET                                               

  Beroepsregister RBCZ 

  Kamer van Koophandel: 56498624

  BTWnr: NL142629492B01

© Copyright. All Rights Reserved.